Werving & Selectie

Werving & Selectie

Geschreven door Germaine Portier

Bij werving & selectie vinden wij het belangrijk om uw bedrijf “goed” te kennen, te weten hoe het bedrijf is opgebouwd, wat momenteel actueel is en hoe de bedrijfscultuur is. Door precies te weten “wie” het bedrijf is, kan specifieker gezocht worden naar de geschikte persoon.

 

In onze werkwijze staat voorop dat we volledige informatie nodig hebben van het bedrijf, het functieprofiel en de verwachtingen omtrent de persoonlijke competenties van de kandidaat.
Wij verzorgen dan voor u een functieprofiel en een advertentietekst. Hierna kunnen wij de markt benaderen waarbij we samen met u een keuze maken uit diverse wervingskanalen. U moet hierbij denken aan internet, media en overige middelen.

 

Bij het selecteren is het belangrijk dat we samen afstemmen hoe we dit proces ingaan. Er zijn diverse mogelijkheden, bv. Wij verzorgen de eerste screening op basis van de harde criteria (functie-eisen) en u voert de gesprekken met de door u geselecteerde kandidaten. Of we verzorgen samen de eerste screening en u kiest ervoor om ons het 1e gesprek te laten voeren en u voert het 2e gesprek. Dit kan geheel op uw wensen worden ingevuld.

 

Op het moment dat we geschikte kandidaten hebben gescreend, kunnen wij voor u referenties inwinnen en zonodig een assessment of psychologisch onderzoek laten uitvoeren. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de functie.

Categorie: